Годишен Интернационален Собор на Витезите Темплари, Белград, 6/7.09.2019

Голем Годишен Интернационален Собор на Витезите Темплари од Ерусалем , 6/7.09.2019, Белград, Србија

 

Делегација на Големиот Приорат на OSMTH Македонија предводена од Големиот Приор на Македонија Снежана Зечевиќ на 6ти и 7ми Септември 2019 година присуствуваше на Големиот Годишен Интернационален Собор на витези Темплари кој оваа година се одржа во Белград, во организација на Големиот Приорат на Србија.

 

Активности

26.09.2019

Неформални средби и дружења организирани од Редот

Повеќе »

26.09.2019 година – Скопје, Презентација со наслов “РЕДОТ НА ХРАМОТ“ подготвена и образложена од Брат Илија Перков на последната неформална средба на Големиот Приорат на Македонија одржана во Шато Камник.

Повеќе »

08.09.2019

Голем Годишен Интернационален Собор на Витезите Темплари од Ерусалем , 6/7.09.2019, Белград, Србија

Повеќе »

13.06.2019

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, одржана во Скопје на 12.06.2019 година

Повеќе »

28.04.2019

ХРИСОС ВОСКРЕСНА!

НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА!

ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕН!

Повеќе »

Контакт© 2019 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae