Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година

Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година

Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година, во чест на прерано починатиот Голем Мајстор Жерар Вилери.

Да живее Витезот!

*nnDnn*

Активности

04.02.2024

Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Рим, Италија 03.02.2024 година

Повеќе »

26.01.2024

Свечен Собор на Големиот Приорат на Македонија се одржа во Скопје на 25.01.2024 година.

Повеќе »

06.01.2024

05.01.2024 година, Скопје – Како и секоја година на 5-ти јануари Големиот Приорат на Македонија го чествува големиот Христијански празник Св.Наум Охридски Чудотворец, Слава на нашиот Ред.

Повеќе »

16.11.2023

Свечен Собор на Големиот Приорат на Македонија се одржа во Скопје на 15.11.2023 година.

Повеќе »

28.10.2023

Свечен ИЗБОРЕН Собор на OSMTH се одржа во Париз на 27ми и 28 Октомври 2023 година.

Повеќе »

Контакт© 2024 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae