Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година

Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година

Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година, во чест на прерано починатиот Голем Мајстор Жерар Вилери.

Да живее Витезот!

*nnDnn*

Активности

16.11.2023

Свечен Собор на Големиот Приорат на Македонија се одржа во Скопје на 15.11.2023 година.

Повеќе »

28.10.2023

Свечен ИЗБОРЕН Собор на OSMTH се одржа во Париз на 27ми и 28 Октомври 2023 година.

Повеќе »

26.09.2023

Свечен Собор на Големиот Приорат на Македонија се одржа во Скопје на 25.09.2023 година.

Повеќе »

02.09.2023

Годишен Меѓународен Собор на OSMTH, Букурешт, Романија, 02.09.2023 година

Повеќе »

24.03.2023

03.2023 година – Париз, на Гала вечерата, нс којс присуствуваше и делегација на Големиот Приорат на Македонија предводена од Големиот Приор Снежана Зечевиќ, OSMTH на Фондацијата Enfants Cancers Sante и донираше 11.000 евра за децата заболени од карцином .

Повеќе »

Контакт© 2023 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae