Активности

27.11.2016

Инвеститура во Монако одржана на 25/26.11.2016 година

Повеќе »

01.11.2016

During this Investiture, two German Squires were Knighted and subsequently, the Grand Prior H.E. Fra. Manfred Biewer passed his Grand Priorship to his successor, now the Grand Prior H.E. Fra. Roberto Fazzio.

Повеќе »

04.09.2016

Големиот приорат на Македонија на витезите темплари на Ерусалим (O.S.M.T.H.) од 2-ри до 4-ти септември 2016 г. во Охрид, беше домаќин на над 150 витези Темплари од целиот свет.

Повеќе »

29.04.2012

Инвеститура во Белград СРБИЈА на 28.04.2012

Повеќе »

20.06.2011

Интернационална Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија во Охрид, 19 јуни 2011 година

Повеќе »

26.05.2011

Инвеститура во Москва, РУСИЈА на 25.05.2011

Повеќе »

07.11.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје 06.11.2010 година

Повеќе »

24.03.2010

Интернационална Инвеститура и Собор во Париз, Франција 20/23.03.2010 година

Повеќе »

Контакт© 2024 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae