Активности

07.11.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје 06.11.2010 година

Повеќе »

24.03.2010

Интернационална Инвеститура и Собор во Париз, Франција 20/23.03.2010 година

Повеќе »

21.02.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Охрид, 20.02.2010 година

Повеќе »

17.01.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје, 17.01.2010 година

Повеќе »

11.12.2009

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје на 10.12.2009 година

Повеќе »

11.10.2009

Инвеститура во Романија на 10.10.2009 година

Повеќе »

08.12.2008

Инвеститура одржана во Атина Република Грција на 6-ти декември 2008 година

Повеќе »

07.09.2008

06.09.2008 Инвеститура во Лувен Белгија

Повеќе »

Контакт© 2021 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae