Активности

11.10.2009

Инвеститура во Романија на 10.10.2009 година

Повеќе »

08.12.2008

Инвеститура одржана во Атина Република Грција на 6-ти декември 2008 година

Повеќе »

07.09.2008

06.09.2008 Инвеститура во Лувен Белгија

Повеќе »

14.07.2008

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје, на 13ти јули 2008 година

Повеќе »

30.06.2008

Инвеститура одржана во Добри Дол, Република Бугарија на 28.06.2008 година

Повеќе »

01.06.2008

Интернационален собор на витези Темплари одржан во Alba Iulia, Романија на 30-ти и 31-ви мај 2008 година

Повеќе »

30.03.2008

Инвеститура одржана во Бугарија на 29 март 2008 година

Повеќе »

16.03.2008

Инвеститура во Букурешт Романија на 15.03.2008

Повеќе »

Контакт© 2019 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae