Активности

20.06.2011

Интернационална Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија во Охрид, 19 јуни 2011 година

Повеќе »

26.05.2011

Инвеститура во Москва, РУСИЈА на 25.05.2011

Повеќе »

07.11.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје 06.11.2010 година

Повеќе »

24.03.2010

Интернационална Инвеститура и Собор во Париз, Франција 20/23.03.2010 година

Повеќе »

21.02.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Охрид, 20.02.2010 година

Повеќе »

17.01.2010

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје, 17.01.2010 година

Повеќе »

11.12.2009

Инвеститура на Големиот Приорат на Македонија, Скопје на 10.12.2009 година

Повеќе »

11.10.2009

Инвеститура во Романија на 10.10.2009 година

Повеќе »

Контакт© 2020 OSMTH Magnum Prioratum Macedoniae